fredag 23. oktober 2009

Nå kan du melde deg på til spillnatt!

Nå er påmeldingsskjemaene klare til spillnatta! Du kan hente skjemaet i andre etasje på Hamar bibliotek eller på Vang filial (Ener ungdomsskole).

Vi har plass til 50 deltakere og her er det førstemann til mølla som gjelder!

Lurer du på hva som skal skje?

Natten mellom 14. og 15. november holder Hamar bibliotek, hovedbiblioteket nattåpent mellom kl 17 på kvelden og kl 3 på morgenen. Vi vil da arrangere Spillnatt 2009. Deltakerne kan ta med sin egen PC, Nintendo DS, PSP eller lignende. Det blir holdt konkurranser, og det vil være mange premier og overraskelser.

Det er gratis å delta. Påmeldingsskjema må fylles ut av alle og kan leveres i 2. etasje ved Hamar bibliotek, hovedbiblioteket eller på Vang filial. Påmelding er bindende!

Vi har satt en øvre grense på 50 deltakere. Vi mener at dette er en grei grense dersom vi skal kunne ha oversikt og kontroll over det som skjer i biblioteket. Det vil til en hver tid være bemanning i biblioteket, og det vil alltid være mulig å nå oss på telefon. Målgruppen er alle mellom 10 og 18 år.

Det blir litt mat, drikke og frukt. Foresatte og foreldre er velkommen til å ta kontakt med oss, men de har ikke mulighet til å delta på arrangementet. Ved påmelding godtar du også at biblioteket bruker bilder fra arrangementet til markedsføring av seinere arrangementer, eller til andre, ikke-kommersielle formål.

For kontakt (både før, under og etter arrangementet ): Tlf. 625 10 882 eller 625 10 883. E-post: Anne-Grethe Westjordet anne.grethe.westjordet@hamar.kommune.no eller: Brita Borstad brita.borstad@hamar.kommune.noIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar