torsdag 28. mai 2015

Sommerles 2015


Dette er en beskjed til dere som går i 1. - 7. klasse 
+ de som skal starte i 1. klasse til høsten. 


Bli med på Norges største og kuleste sommerlesekampanje – Sommerles 2015!

Om Sommerles:

Sommerles er en spennende lesekampanje som varer fra 1. juni - 31. august. 
Sommerles.no er først og fremst på pc, nettbrett og mobil – men det du leser/hører kan være bøker av papir, ebøker eller lydbøker. Det er på nettsiden de morsomme ekstratingene skjer, men man kan også delta uten at man har nett. På Hamar bibliotek kan du få lesepass i papir om du ikke har tilgang på nett

På nettsiden sommerles.no får du bl.a tilgang til Mari Moen Holsves siste fantasyfortelling om Asbjørn og Astrid, skrevet spesielt for Sommerles. Annenhver uke gjennom hele sommeren kommer det et nytt, spennende kapittel! Du får poeng og samler digitale trofeer ved å lese bøker (eller blir lest for/lytter til), og om du svarer riktig på ukas oppgave. Husk å stikke innom biblioteket for å låne bøker, få boktips og hente tøffe premier! Og her kan du sanke noen ekstra poeng ved å hente ukas kodeord.


       Alle som deltar og leser bare litt får premie! 
Leser du mer, får du flere.
Informasjon:
  
Fra 1. juni må du registrere deg på sommerles.no via pc, nettbrett eller mobil.
Mamma eller pappa/foresatte må godkjenne brukeravtalen (trykk "enig", og legg igjen mailadresse). Har du problemer med å komme i gang, spør oss på Hamar bibliotek. 

Les, bli lest for eller lytt til så mange bøker du kan i løpet av konkurranseperioden. Registrer bøkene og antall sider på sommerles.no og få poeng. 

Få ekstrapoeng og kule troféer ved å svare på ukas oppgave og ved å hente ukas kodeord på biblioteket. 

Hent premiene dine på Hamar bibliotek. Du vil få beskjed på sommerles.no om når underveispremiene kan hentes - maks 3 til hver. 


                                                            
Lykke til og god sommerles : )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar