tirsdag 12. mai 2015

På engelsk | Litt av hvert

Barneavdelingen passer på å ha en del bøker på engelsk også! I dette blogginnlegget skal jeg vise dere noe av det vi har; både for de yngste, de litt eldre og for ungdommen.

Noen av dere har kanskje sett Petter Kanin før? På engelsk heter han Peter Rabbit. Vi har flere bøker om ham her i biblioteket, for de som vil prøve å lese engelsk selv, eller for mamamer, pappaer, søsken, tanter eller onkler som vil lese på engelsk.

For dere som har begynt å lese litt på engelsk selv, kan kanskje Dr. Seuss' ABC være fin? Dr. Seuss er amerikanernes Thorbjørn Egner, og han har skrevet masse fortellinger, regler og rim for både små og litt større.

Noen har kanskje lest bøkene om Rampete Robin på norsk? På engelsk heter han Horrid Henry, og biblioteket har kjøpt inn flere bøker for de som vil prøve seg på lese engelsk. 


Fra ungdomshylla tenkte jeg å vise fram noen av bøkene til John Green. Bøkene har vært veldig populære i norsk oversettelse, så kanskje noen også vil lese dem på engelsk?

 Vi har selvsagt masse flere bøker på engelsk enn de jeg har vist dere her. Vi har kjøpt inn en del nytt nå også, som står utstilt på disken rett ved trappa. Kom og ta en titt davel!Husk at det står 82 på ryggen til bøkene på engelsk!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar